Play with me

Un grup vesel de copii format deja va asteapta sa va alaturati si sa participati la cursurile de limba engleza Play with me.
Principalul scop al acestei serii noi de activitati din Podul lui Sfredelus este dezvoltarea limbii engleze inca de la cele mai mici varste, intr-un mod interactiv: prin muzica, joc si miscare!COPIII INVATA PRIN JOACA! Fiecare cantecel are desemnata o anume activitate si un instrument muzical cu care cei mici se vor familiariza pe parcurs. Cu ajutorul trainerului, dar si prin modelul oferit de parinte si repetarea acasa a notiunilor regasite in activitatile noastre, cei mici vor invata despre membrii familiei, animale, fructe si legume, parti ale corpului, mijloace de transport etc.

Durata: aprox 1h/ activitate  + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 2 ani si 4 luni – 4 ani

Costuri:

lei40/ședință fixă
lei160/4 activități consecutive fixe
lei450/3 luni consecutive fixe

.

Trainer: Angelica Ion

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au de fiecare dată familiile care au mai venit la activitățile din pod. Pentru abonamente se blochează locurile corespunzătoare în grupă. Numărul de locuri este limitat. În cazul în care nu puteți ajunge la o joacă programată, vă rugăm să anunțați și ora dvs va putea fi recuperată ulterior, în situația în care optați pentru varianta de abonament flexibil, la care se adaugă 10 lei/ ședință. În caz contrar, ora programată se va tăia din abonament. Accesul în incintă va fi permis numai persoanelor abonate, cu certificat verde digital de vaccinare și scanare termografică la intrare. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm pe: [email protected]