Merg cu drag la grădi

Să meargă copilul cu drag la grădiniță, fără chin și jale, este dorința tuturor părinților probabil. Imaginea fericită a părintelui cu copilul zâmbitor de mână, care se desprinde cu usurință după ce își ia la revedere de la el și intră cu plăcere și de bunăvoie în sala de activități, este în sufletul nostru ceva spre care toți tindem. Toți ne dorim să fim parte dintr-o asemenea imagine.

Într-o lume mereu grăbită și cu prea puțin timp, poate sună ciudat că și noi trebuie să ne pregătim, ca adulți, de un astfel de început, la fel ca și ei, prichindeii noștri. Rezervorul de iubire și de atenție acordată nouă și relației dintre noi este important să fie menținut mereu plin pentru ca desprinderea să fie o dorință și o etapă naturală în evoluția copilului. Pentru unii e mai ușor, pentru alții e mai greu și, cu siguranță, nu există o rețetă unică, însă independența copilului nu este ceva ce poate fi sau ar trebui obținut forțat.

Vă invităm să ne acordăm acest timp necesar împreună! Se poate! Veniți la joacă cu noi!

Durata: aprox 1h/ activitate  + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 2 ani si 4 luni – 4 ani

Costuri:

lei90/ședință
lei320/4 activități consecutive fixe
lei930/3 luni consecutive fixe

.

Trainer: Elena Burlănescu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au de fiecare dată familiile care au mai venit la activitățile din pod. Pentru abonamente se blochează locurile corespunzătoare în grupă. Deblocarea locului din grupă, respectiv perioadele de pauză este important să se comunice. Numărul de locuri este limitat. În cazul în care nu puteți ajunge la o joacă programată, vă rugăm să anunțați și ora dvs va putea fi recuperată ulterior, în situația în care optați pentru varianta de abonament flexibil (240 lei). În caz contrar, ora programată se va tăia din abonament. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm cu un mesaj prin WhatsApp la 0755 11 55 36.

Momentan, această grupă segmentată pe un interval de vârstă mai mare este suspendată, insă principiile de acțiune și obiectivele asumate adaptării treptate a copiilor în colectivitate sunt urmărite și în celelalte serii mixte (ca vârstă) de activități disponibile în acest moment.

Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală a părinților informați, conștienți și curajoși.

Podul reprezintă un liant transgenerațional între bunici și nepoți, părinți și copiii acestora și el este al tuturor Sfredelușilor care ne vizitează – rădăcini, aripi și glas. În 2022, Podul lui Sfredeluș a primit distincția de laureat al concursului Șoimii copiilor, la categoria Alegerea clienților, o încununare a 7 ani de activitate și de implicare în susținerea activităților pentru copii, cu calificativul 9.8/ 10, alăturându-se, în acest ranking, celor mai bine cotate companii din industrie, din România. În spatele notelor se află clienții înșiși, care își împărtășesc opiniile în social media și pe alte site-uri web, centralizate și în acest ranking și cărora le mulțumim și le suntem recunoscători pentru apreciere și susținere!