Tabere pentru copii – 6-14 ani

Taberele sunt o oportunitate extraordinară de a oferi copiilor o vară memorabilă, plină de aventuri și învățături valoroase, precum și de a experimenta autonomia, desprinderea de părinți într-un mediu sigur. Următoarea tabără este SPOOKY CAMP, ale cărei detalii le regăsiți mai jos, precum și în eventul dedicat creat pe pagina noastră de Facebook: Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit.
 
Ce se întâmplă în aceste tabere?
 
1. Dezvoltarea abilităților sociale
În timpul activităților de grup, vor învăța să coopereze, să comunice eficient și să-și dezvolte abilitățile de lucru în echipă. Aceste experiențe sociale sunt neprețuite și contribuie la dezvoltarea lor personală. În vara anului 2023, taberele noastre au oferit un mediu multicultural interactiv și stimulant, cu multe ateliere și activități interesante în care copiii au putut interacționa cu alți copii, precum și cu voluntari generoși din alte state europene, veniți în România în cadrul proiectului internațional Global Volunteer, cofinanțat ONU, ca urmare a parteneriatului încheiat între Asociația Lira Projects și Aiesec București. Taberele au facilitat activități și exerciții specifice care au încurajat conversațiile în engleză și practica limbii într-un mod jucăuș și distractiv și plănuim să menținem an de an această practică, pe durata vacanțelor de vară.
 
2. Explorarea naturii și a activităților în aer liber
În era tehnologiei și a dispozitivelor electronice, este important să încurajăm copiii să petreacă timp în natură și să se bucure de activitățile în aer liber. Taberele noastre oferă oportunități de a explora frumusețea naturii, de a sta alături de noi prieteni la un foc de tabără pe cinste, de a face excursii în pădure, de a admira un apus de soare și multe alte aventuri captivante în aer liber.
               
 
   
 
 
3. Învățare prin experiență
În taberele noastre, copiii vor învăța prin intermediul experiențelor practice și al activităților interactive. Vor avea ocazia să experimenteze diverse domenii și această abordare multidisciplinară îi va ajuta să-și dezvolte creativitatea, curiozitatea și gândirea critică.
 
          
 
4. Supraveghere și siguranță deplină
Înțelegem că siguranța copiilor este o prioritate absolută pentru voi. Echipa noastră va fi prezentă, asigurându-se că ei sunt în siguranță și că beneficiază de supraveghere deplină în timpul taberelor. Toate mesele vor fi proaspăt gătite, zilnic, pentru copii. Vă puteți simți liniștiți, știindu-va copiii în mâini bune.
5. Noi prietenii și amintiri de neuitat
Participarea la tabere aduce întotdeauna oportunități de a lega prietenii noi și de a crea amintiri de neuitat. Copiii vor avea șansa de a-și dezvolta rețele sociale și de a-și construi prietenii pe termen lung. Împreună, vor experimenta aventuri, vor râde, vor descoperi lucruri noi și vor construi legături puternice.
Aveți ocazia de a oferi copiilor voștri amintirile unei veri extraordinare și sper să le oferiți această experiență minunată!
 
     
 
     
 
Așa cum scriam mai sus, următoarea provocare este lansată copiilor cu vârste între 10 și 14 ani, pe care îi așteptăm în SPOOKY CAMP. Cu o perioadă de desfășurare din 29 octombrie până pe 2 noiembrie 2023, SPOOKY CAMP este o oportunitate pentru copiii noștri, cu vârste între 10 și 14 ani, să se distreze într-un mediu sigur și stimulant, să socializeze cu prieteni mai vechi sau mai noi și să învețe prin joc.
 
Programul nostru plin de activități înfricoșătoare include:
🤝 Clinci, clinci – atelier de gestionare a conflictelor – copiii vor învăța modalități noi de a rezolva conflictele cu colegii de școală într-un mod constructiv și empatic.
🎨 Bang! Atelier de olărit – copiii vor pune mâna pe lut și vor crea opere de artă terifiante.
💡 Jocuri pentru dezvoltarea gândirii critice, a responsabilității și a respectului – prin jocuri și activități interactive, copiii vor învăța abilități importante pentru viață.
🌄 Drumeție – vom explora frumusețea naturii înconjurătoare și vom descoperi secretele ei în timpul plimbărilor noastre.
🎵 La-la-la-liberarea vocii – atelier de cântat și mișcare – copiii vor descoperi puterea vocii lor și vor dansa pe ritmul misterios al noptii.
🌟 Pasiuni, hobby-uri, obiceiuri, pattern-uri – fiecare copil este unic, iar în această tabără își pot dezvolta și împărtăși pasiunile și interesele.
🔥 BOO! Foc de tabără în întuneric – nopțile vor fi pline de povești înspăimântătoare, focul de tabără fiind nelipsit pentru a crea amintiri de neuitat.
 
Detalii Practice:
Perioada: 29 octombrie – 2 noiembrie 2023
Locație: Aluniș Retreat, Aluniș, jud. Buzău
Cost: 1550 lei, care include cazare, mese delicioase și toate activitățile terifiante din program!
Transportul poate fi asigurat contra cost.
Nu rata șansa de a-ți trimite copilul într-o adevărată aventură de Halloween! Locurile sunt limitate, așa că asigurați-vă acum locul la SPOOKY CAMP. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, contactați-ne la 0755.115.536 sau 0744.644.548. Vă așteptăm să vă alăturați tribului nostru de aventurieri și să trăiți cel mai memorabil Halloween! 🦇🌙🕷️ 
 
Partener tabără Halloween 2023: Jasmine Travel.
 
Vă așteptăm cu voioșie! Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat pentru copiii noștri!
 

Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală a părinților informați, conștienți și curajoși.

Podul reprezintă un liant transgenerațional între bunici și nepoți, părinți și copiii acestora și el este al tuturor Sfredelușilor care ne vizitează – rădăcini, aripi și glas. În 2022, Podul lui Sfredeluș a primit distincția de laureat al concursului Șoimii copiilor, la categoria Alegerea clienților, o încununare a 7 ani de activitate și de implicare în susținerea activităților pentru copii, cu calificativul 9.8/ 10, alăturându-se, în acest ranking, celor mai bine cotate companii din industrie, din România. În spatele notelor se află clienții înșiși, care își împărtășesc opiniile în social media și pe alte site-uri web, centralizate și în acest ranking și cărora le mulțumim și le suntem recunoscători pentru apreciere și susținere!