Tabere pentru copii – 6-14 ani

Taberele sunt o oportunitate extraordinară de a oferi copiilor o vară memorabilă, plină de aventuri și învățături valoroase, precum și de a experimenta autonomia, desprinderea de părinți într-un mediu sigur. Taberele pentru vara lui 2024 nu sunt încă anunțate, detaliile vor fi publicate însă în timp util aici și pe pagina noastră de Facebook: Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit.
 
Ce se întâmplă în aceste tabere?
 
1. Dezvoltarea abilităților sociale
În timpul activităților de grup, vor învăța să coopereze, să comunice eficient și să-și dezvolte abilitățile de lucru în echipă. Aceste experiențe sociale sunt neprețuite și contribuie la dezvoltarea lor personală. În vara anului 2023, taberele noastre oferă un mediu multicultural interactiv și stimulant, cu multe ateliere și activități interesante în care copiii au putut interacționa cu alți copii, precum și cu voluntari generoși din alte state europene, veniți în România în cadrul proiectului internațional Global Volunteer, cofinanțat ONU, ca urmare a parteneriatului încheiat între Asociația Lira Projects și Aiesec București. Taberele facilitează accesul la activități și exerciții specifice care încurajează conversațiile în engleză și practica limbii într-un mod jucăuș și distractiv și plănuim să menținem an de an această practică, pe durata vacanțelor de vară și chiar și în celelalte vacanțe școlare, cum a fost în toamna 2023 SPOOKY CAMP, desfășurată în Munții Buzăului pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.
 
2. Explorarea naturii și a activităților în aer liber
În era tehnologiei și a dispozitivelor electronice, este important să încurajăm copiii să petreacă timp în natură și să se bucure de activitățile în aer liber. Taberele noastre oferă oportunități de a explora frumusețea naturii, de a sta alături de noi prieteni la un foc de tabără pe cinste, de a face excursii în pădure, de a admira un apus de soare și multe alte aventuri captivante în aer liber.
               
 
   
 
 
3. Învățare prin experiență
În taberele noastre, copiii vor învăța prin intermediul experiențelor practice și al activităților interactive. Vor avea ocazia să experimenteze diverse domenii și această abordare multidisciplinară îi va ajuta să-și dezvolte creativitatea, curiozitatea și gândirea critică.
 
          
 
4. Supraveghere și siguranță deplină
Înțelegem că siguranța copiilor este o prioritate absolută pentru voi. Echipa noastră va fi prezentă, asigurându-se că ei sunt în siguranță și că beneficiază de supraveghere deplină în timpul taberelor. Toate mesele vor fi proaspăt gătite, zilnic, pentru copii. Vă puteți simți liniștiți, știindu-vă copiii în mâini bune.
5. Noi prietenii și amintiri de neuitat
Participarea la tabere aduce întotdeauna oportunități de a lega prietenii noi și de a crea amintiri de neuitat. Copiii vor avea șansa de a-și dezvolta rețele sociale și de a-și construi prietenii pe termen lung. Împreună, vor experimenta aventuri, vor râde, vor descoperi lucruri noi și vor construi legături puternice.
Aveți ocazia de a oferi copiilor voștri amintirile unei veri extraordinare și sper să le oferiți această experiență minunată!
 
     
 
     
 
 
Vă așteptăm cu voioșie! Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat pentru copiii noștri!
 

Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală a părinților informați, conștienți și curajoși, dezvoltat în parteneriat cu Eventia Experience.

Podul reprezintă un liant transgenerațional între bunici și nepoți, părinți și copiii acestora și el este al tuturor Sfredelușilor care ne vizitează – rădăcini, aripi și glas. În 2022, Podul lui Sfredeluș a primit distincția de laureat al concursului Șoimii copiilor, la categoria Alegerea clienților, o încununare a 7 ani de activitate și de im3plicare în susținerea activităților pentru copii, cu calificativul 9.8/ 10, alăturându-se, în acest ranking, celor mai bine cotate companii din industrie, din România. În spatele notelor se află clienții înșiși, care își împărtășesc opiniile în social media și pe alte site-uri web, centralizate și în acest ranking și cărora le mulțumim și le suntem recunoscători pentru apreciere și susținere!