Cafeneaua Părinților

Felicitări pentru că ești acum aici! În 9 iulie 2023 am lansat proiectul Cafeneaua Părinților pentru tine și familia ta. Aici vei găsi sprijin, informații valoroase și comunitatea de care ai nevoie pentru a naviga ușor printre provocările și bucuriile părinției: Cafeneaua Părinților – comunitate online.
 
Știm că parenting-ul poate fi provocator. Meriți însă toate încurajările posibile pentru fiecare clipă pe care o dedici propriului parcurs de dezvoltare personală și autocunoaștere pentru a crește copii fericiți și echilibrați.
 
Cafeneaua Părinților este un spațiu sigur în care părinții se conectează între ei, cu copiii lor, precum și cu specialiști în ariile care susțin dezvoltarea psihologică, emoțională, fizică și spirituală a ta, a copiilor și a întregii familii.
 
Nu te sfii să vii, nu te sfii să pui întrebări, nu te sfii să te conectezi cu alți părinți sau cu noi, nu te sfii efectiv să îți iei câteva clipe în care să stai să meditezi tu cu tine. Copiii au jucării, cărți și activități dedicate propriile lor interese, cât timp tu vei beneficia de informații, resurse și conexiuni prețioase cu noi sau invitații noștri, după caz.
 
Te rugăm să iei în calcul să veniți doi adulți la evenimentele noastre, în cazul în care copilul e prea mic pentru a participa singur la activități și are nevoie de atenția dedicată a unui adult.
 
Un părinte se dezvoltă împreună cu copilul său și ține pasul și cu nevoile familiei. Aici așezăm informația astfel încât să o poți pune în practică. Fără a pune în practică ceea ce învățăm, informația își pierde valoarea. Abia așteptăm să ne cunoaștem sau să ne revedem, în cazul prietenilor mai vechi!
 

Cafeneaua Părinților este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-profit a părinților curajoși, informați și conștienți. Cafeneaua Părinților aduce împreună adulți și copii deopotrivă, astfel încât toți membrii familiei pot beneficia simultan de un timp acordat pentru sine și/ sau în familie, oferind activități cuprinse în aria de dezvoltare personală și autocunoaștere, educație, parenting și viață în echilibru. Atelierele pentru copii se desfășoară în același timp și spațiu cu cele pentru adulți, în Podul lui Sfredeluș. Activitățile vor fi ținute de echipa noastră de proiect, dar și de alți specialiști invitați, după caz.