Ajută-mă să fac asta singur!

„Rădăcinile oricărei plante aleg dintre numeroasele substanțe ale solului doar pe acelea de care planta are nevoie.” – citat din Maria Montessori

Credem cu tărie în importanța educației timpurii pentru a pune fundamentele dezvoltării fizice și psihice sănătoase, ale dezvoltării sociale, spirituale și culturale complexe. Ceea ce învață copiii în primii ani reprezintă mai mult de jumătate decât vor învăța tot restul vieții.

Continuăm cu materiale educative noi și forțe proaspete seria activităților dezvoltate joia an de an. Scopul activităților este creșterea capacității de concentrare, deprinderea abilităților sociale și de relaționare, întărirea încrederii în forțele proprii și îmbunătățirea abilităților de comunicare, printr-o serie de activități relevante de la potrivire și sortare pănă la lectură de grup, dans și activități creative. Materialele didactice utilizate sunt atât materiale originale Montessori, cât și alte materiale dezvoltate intern, pe principiul DIY.

De ce să vii în pod? Ca să te inspiri, ca să-i oferi copilului tău posibilitatea de a experimenta un mediu nou și sigur alături de tine, să oferi creierului său stimulare pentru ca experiența primilor ani de viată să aibă un impact pozitiv pentru tot restul vieții.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe – programul actualizat va fi consultat pe pagina de Facebook: Podul lui Sfredelus – Povesti de jucat si jocuri de povestit.

Vârsta recomandată: 1-5 ani

Costuri:

lei90/ședință
lei320/4 activități consecutive fixe
lei930/3 luni consecutive fixe

.

Trainer: Elena Burlănescu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au de fiecare dată familiile care au mai venit la activitățile din pod. Pentru abonamente se blochează locurile corespunzătoare în grupă. Deblocarea locului din grupă, respectiv perioadele de pauză este important să se comunice. Numărul de locuri este limitat. În cazul în care nu puteți ajunge la o joacă programată, vă rugăm să anunțați și ora dvs va putea fi recuperată ulterior, în situația în care optați pentru varianta de abonament flexibil (240 lei). În caz contrar, ora programată se va tăia din abonament. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm cu un mesaj prin WhatsApp la 0755 11 55 36.

Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală a părinților informați, conștienți și curajoși.

Podul reprezintă un liant transgenerațional între bunici și nepoți, părinți și copiii acestora și el este al tuturor Sfredelușilor care ne vizitează – rădăcini, aripi și glas. În 2022, Podul lui Sfredeluș a primit distincția de laureat al concursului Șoimii copiilor, la categoria Alegerea clienților, o încununare a 7 ani de activitate și de implicare în susținerea activităților pentru copii, cu calificativul 9.8/ 10, alăturându-se, în acest ranking, celor mai bine cotate companii din industrie, din România. În spatele notelor se află clienții înșiși, care își împărtășesc opiniile în social media și pe alte site-uri web, centralizate și în acest ranking și cărora le mulțumim și le suntem recunoscători pentru apreciere și susținere!