Conceptul Podului lui Sfredeluș

Câteva amintiri și o provocare

În Podul lui Sfredeluș, avem activități senzoriale, creative și de teatru interactiv, dar și activități pentru părinți. Recent, plaja noastră de servicii oferite s-a extins și spre zona de evaluare și consiliere psihologică individuală, precum și de familie sau de grup, cu sprijinul psihologilor clinicieni și psihoterapeuților care s-au alăturat proiectelor noastre: Liviu Chiorean și Elisa Paraschiv.

Ce amintiri ai tu din copilărie? Și cum îți dorești ca propriul tău copil să își amintească de copilăria lui? Te așteptăm în Podul lui Sfredeluș să creăm împreună amintiri colorate, parfumate și durabile, mai ales! Putem transforma copiii în actori principali ai propriei lor povești și să le oferim o petrecere memorabilă pentru toate vârstele, prin intermediul diviziei de evenimente private din cadrul Eventia Experience – petreceri aniversare, serbări, activități din Săptămâna Altfel, Săptămâna Verde, petreceri de Halloween, petreceri de Crăciun, petreceri de 1 și de 8 martie, excursii și tabere etc.

Mămicile, mămăițele și bunicuțele, bonele, tăticii și bunicii care se alătură jocului nostru fac parte din amintirile copilului/ nepotului lor. Credem în valorile familiei și, cu precădere, în rolul și puterea mamelor, indiferent de vârstă, de a mobiliza resurse fabuloase de timp, energie și răbdare pentru piticii lor. Este privilegiul nostru, ca părinți și bunici, de a face lucruri însemnate pentru copiii noștri și de a-i defini ca viitori adulți orientați spre frumos și dreptate, creativi și imaginativi, iubitori de adevăr, atenți și mereu curioși în jurul lor, responsabili, capabili de empatie, tranzitivitate și realizări minunate!

Avem două variante: poți veni cu copilul tău la activitățile dezvoltate de alți părinți sau specialiști, sau poți veni să ne povestești alte idei de joacă pe care le ai și noi te putem ajuta să le pui în practică! Avem deja câteva mămici care s-au alăturat acestei inițiative și grupul nostru crește… Dacă există și o a treia variantă, putem discuta și despre aceasta 🙂 Hai să povestim în grupul de Facebook: Cafeneaua Părinților – comunitate online!

Te invităm să faci parte din gașca noastră și să-ți creezi propriile amintiri frumoase împreună cu copiii!

Podul lui Sfredeluș este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală și non-profit.

Elena și echipa de „zâne” din Pod