Participarea la taberele Podului lui Sfredeluș pentru un copil

#EduThursday

Dragi părinți și prieteni,

În vara lui 2023 știți că am spart gheața cu taberele pentru prichindeii mai mari din comunitatea noastră, prietenii lor și toți cei cărora le place atmosfera din gașca noastră și vor să se alăture. Zeci de copii au beneficiat deja de experiența minunată oferită, peste jumătate din copiii înscriși în prima tabără au revenit în alte perioade în care au fost locuri disponibile, alții au venit pentru o zi și au stat tot restul sejurului, inclusiv peste noapte… Copiii au fost fericiți și părinții mulțumiți. Nu o spunem noi, o spun ei în online, pe paginile personale, în grupuri și ne-am luat și noi porția de dragoste live.

Participarea la o tabără este un privilegiu oferit copilului. De ce? Pentru că o tabără nu este doar o experiență de vară obișnuită; este o oportunitate de a deschide ușa către aventuri neașteptate, învățare interactivă și prietenii care dăinuiesc o viață întreagă. 🏕️🌈

🌱 O tabără poate fi o platformă unde copilul tău își poate explora interesele și pasiunile, o portiță spre explorarea și descoperirea de sine. Fie că este vorba de activități sportive (volei, fotbal, badminton, înot, tir cu arcul), dezvoltarea limbii engleze prin interacțiune cu voluntarii noștri veniți din țările în care partenerul nostru, AIESEC este prezent, ca organizație studențească, activități creative și artistice, știința sau natura (și doar natura este un argument extraordinar în sine), copilul tău are oportunitatea să-și descopere adevăratele lui pasiuni și talente.

🚀 Participând la o tabără, copilul tău are ocazia să-și dezvolte încrederea în sine și să învețe să ia decizii independente. A face față provocărilor și reușitele în mediul taberei îi vor consolida sentimentul de autodisciplină și autonomie, pe care noi îl promovăm în activitățile noastre în Pod de la cele mai fragede vârste.

👫 În cadrul taberei, copilul tău va întâlni alți copii cu interese similare. Aceste relații se transformă în prietenii neașteptate și de durată, oferindu-i copilului tău un cerc social valoros și suport emoțional în creștere.

🎓 Taberele noastre sunt concepute pentru a învăța prin experiență. Prin participarea la activități interactive și provocări, copilul tău va învăța lecții valoroase despre echipă, rezolvarea problemelor și colaborarea.

🌄 Taberele noastre au loc în mijlocul naturii, oferind copilului tău șansa de a se reconecta cu mediul și de a învăța despre importanța conservării naturii, care este casa noastră a tuturor. E important să ne învățăm copiii să acționeze ca gardieni responsabili ai mediului lor înconjurător.

✨ Aventurile, râsetele și momentele speciale din timpul taberelor noastre vor rămâne în amintirea copilului tău pentru totdeauna. Aceste amintiri vor contribui la dezvoltarea personală și la construirea unei imagini pozitive asupra verii și a timpului liber.

O tabără reprezintă o oportunitate de neegalat pentru dezvoltarea copilului tău într-un mediu sigur și susținător. Fiecare zi în tabără aduce noi aventuri și învățăminte, creând amintiri care vor rămâne vii în inimile lor.

🌐 Pentru mai multe informații despre taberele noastre, vă invit să urmăriți pagina noastră în continuare.

Cum să înscrieți copilul în tabără? Sunați sau scrieți pe WhatsApp la numărul de mai sus. Vă așteptăm cu drag în lumea minunată a taberelor noastre! 🌟🏞️

Informații legate de următoarea noastră aventură, în care vă invităm și pe voi găsiți mai jos. Cu o perioadă de desfășurare din 29 octombrie până pe 2 noiembrie 2023, SPOOKY CAMP este o oportunitate pentru copiii noștri, cu vârste între 10 și 14 ani, să se distreze într-un mediu sigur și stimulant, să socializeze cu prieteni mai vechi sau mai noi și să învețe prin joc.

Programul nostru plin de activități înfricoșătoare include:
🤝 Clinci, clinci – atelier de gestionare a conflictelor – copiii vor învăța modalități noi de a rezolva conflictele cu colegii de școală într-un mod constructiv și empatic.

🎨 Bang! Atelier de olărit – copiii vor pune mâna pe lut și vor crea opere de artă terifiante.

💡 Jocuri pentru dezvoltarea gândirii critice, a responsabilității și a respectului – prin jocuri și activități interactive, copiii vor învăța abilități importante pentru viață.

🌄 Drumeție – vom explora frumusețea naturii înconjurătoare și vom descoperi secretele ei în timpul plimbărilor noastre.

🎵 La-la-la-liberarea vocii – atelier de cântat și mișcare – copiii vor descoperi puterea vocii lor și vor dansa pe ritmul misterios al noptii.

🌟 Pasiuni, hobby-uri, obiceiuri, pattern-uri – fiecare copil este unic, iar în această tabără își pot dezvolta și împărtăși pasiunile și interesele.

🔥 BOO! Foc de tabără în întuneric – nopțile vor fi pline de povești înspăimântătoare, focul de tabără fiind nelipsit pentru a crea amintiri de neuitat.

Detalii Practice:
Perioada: 29 octombrie – 2 noiembrie 2023
Locație: Aluniș Retreat, Aluniș, jud. Buzău
Cost: 1550 lei, care include cazare, mese delicioase și toate activitățile terifiante din program!
Transportul poate fi asigurat contra cost.

Nu rata șansa de a-ți trimite copilul într-o adevărată aventură de Halloween! Locurile sunt limitate, așa că asigurați-vă acum locul la SPOOKY CAMP. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, contactați-ne la 0755.115.536 sau 0744.644.548. Vă așteptăm să vă alăturați tribului nostru de aventurieri și să trăiți cel mai memorabil Halloween! 🦇🌙🕷️ 

#TabăraDeVară #AventuriCopilărie #PrieteniiPentruTotdeauna #TabaraLaCort #TabaraCopii #Halloween

Aștept cu nerăbdare să citesc experiențele voastre privind proprii copii, care au participat în taberele noastre. Vă invit să împărtășiți gândurile și întrebările voastre în comentarii în grupul Cafeneaua Părinților – comunitate online!

Elena Burlănescu

Președinte fondator și trainer senior Podul lui Sfredeluș