Importanța sănătății părinților pentru binele copiilor

În lumea agitată de astăzi, în care stresul și presiunea cotidiană sunt omniprezente, sănătatea devine o comoară neprețuită, iar de acest lucru devii și mai conștient când apar copiii. Pentru copii, părinții sănătoși reprezintă coloana vertebrală a stabilității și a siguranței. Este esențial ca părinții să își îngrijească sănătatea fizică și mentală pentru a-și putea îndeplini în mod optim rolurile în viața copiilor lor.

Responsabilii de stare de bine de la JADWELLNESS aplică o tehnică veche, de secole, adaptată zilelor noastre și tehnologiei vieții moderne, de care povestesc oricui este dispus să asculte și să facă o schimbare în viața lui. Este vorba de masajul automatizat cu role de jad care îmbină tehnicile de masaj tradiționale cu proprietățile vindecătoare ale jadului.

Această terapie nu doar relaxează corpul și mintea, ci și stimulează circulația sângelui și sistemul limfatic, eliminând toxinele și întărind sistemul imunitar. Pentru părinți, acest lucru înseamnă o mai bună rezistență la stres și o capacitate crescută de a face față provocărilor zilnice.

Principiile sunt naturale și sunt recomandate persoanelor de orice vârstă, de la adolescent care au spatele aplecat datorita ghiozdanelor și dispozitivelor care le captează atenția, la adulți cu multe ore de lucrat pe scaun și până la seniorii de 70 de ani care au dureri de articulații, dureri de spate sau hernie de disc și au nevoie de creșterea mobilității. Terapiile se fac cu scop de prevenție, recuperare sau chiar tratament. Un masaj pentru spate e binevenit oricând.

Presopunctura este o practică tradițională chineză care implică stimularea anumitor puncte pe corp pentru a restabili echilibrul energetic și pentru a trata diverse afecțiuni; energiile din corp sunt reglate, iar blocajele sunt eliminate. Părinții care beneficiază de presopunctură pot experimenta o îmbunătățire a  somnului, reducerea anxietății și a durerilor de spate, ceea ce îi face mai disponibili pentru a petrece timp de calitate cu copii lor.

Razele infraroșii pătrund adânc în țesuturile corpului, generând căldură și stimulând circulația sângelui. Această terapie este eficientă în reducerea durerilor musculare și articulare, în detoxifierea organismului și în stimularea procesului de vindecare. Părinții care aleg terapia cu raze infraroșii pot experimenta o creștere a flexibilității, o reducere a stresului și o îmbunătățire a stării generale de sănătate.

Jad Wellness se implică foarte mult în a educa oamenii să facă prevenție în viața de Zi cu Zi

Prevenția este adesea neglijată, dar este cheia pentru menținerea unei bune stări de sănătate pe termen lung. Pentru părinți, adoptarea unui stil de viață sănătos și integrarea terapiilor preventive în rutina lor zilnică este esențială pentru a se asigura că pot fi în cea mai bună formă pentru ai sustine pe cei dragi.

In final, sănătatea părinților este esențială pentru binele și siguranța copiilor lor. Terapiile JADWELLNESS precum masajul cu role de jad, presopunctura și terapia cu raze infraroșii, joacă un rol vital în menținerea și îmbunătățirea sănătății părinților, oferindu-le astfel posibilitatea de a fi părinți mai sănătoși și mai prezenți pentru copiii lor. Prin prioritizarea prevenirii și a îngrijirii personale, părinții sunt un exemplu pentru sănătatea și fericirea întregii familii.

În fiecare moment facem alegeri. Alegeri înțelepte să facem și să avem grijă de sănătatea noastră, din toate punctele de vedere. Voi cum vă relaxați? Haideți să povestim tips&tricks în Cafeneaua Părinților – comunitate online. Iar duminică, 18 februarie, între 10.30 și 17.00, veți putea testa aparatele aduse de Mihaela Ciucă, mămica din spatele acestui centru wellness, care mi-a oferit informațiile de mai sus despre multiplele beneficii ale serviciilor oferite de Jad Wellness. Vă așteptăm în cadrul evenimentului Bucuria Împreună în Pod – mărțișoare, flori, fete sau băieți. Ea are și 10 vouchere pregătite pentru vizitatori, pe care le va oferi în cadrul tombolei evenimentului. Haideți să o cunoaștem!

Elena Burlănescu

Trainer senior și fondator Podul lui Sfredeluș