Merg cu drag la grădi

Să meargă copilul cu drag la grădiniță, fără chin și jale, este dorința tuturor părinților probabil. Imaginea fericită a părintelui cu copilul zâmbitor de mână, care se desprinde cu usurință după ce își ia la revedere de la el și intră cu plăcere și de bunăvoie în sala de activități, este în sufletul nostru ceva spre care toți tindem. Toți ne dorim să fim parte dintr-o asemenea imagine.

Într-o lume mereu grăbită și cu prea puțin timp, poate sună ciudat că și noi trebuie să ne pregătim, ca adulți, de un astfel de început, la fel ca și ei, prichindeii noștri. Rezervorul de iubire și de atenție acordată nouă și relației dintre noi este important să fie menținut mereu plin pentru ca desprinderea să fie o dorință și o etapă naturală în evoluția copilului. Pentru unii e mai ușor, pentru alții e mai greu și, cu siguranță, nu există o rețetă unică, însă independența copilului nu este ceva ce poate fi sau ar trebui obținut forțat.

Vă invităm să ne acordăm acest timp necesar împreună! Se poate! Veniți la joacă cu noi!

Durata: aprox 1h/ activitate  + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 2 ani si 4 luni – 4 ani

Costuri:

lei50/ ședință
lei180/4 activități consecutive
lei480/3 luni consecutive

Vă rugăm să solicitați detalii pentru reduceri suplimentare aplicate în funcție de numărul abonamentelor întocmite sau de tipul acestora.

Trainer: Ramona Marcoceanu

Prețuim prieteniile vechi și prioritate în formarea grupei o au familiile care frecventează deja activitățile din pod. Numărul de locuri este limitat. Pentru detalii și înscrieri, vă asteptăm pe: [email protected]

Momentan, această grupă este suspendată, insă sperăm să reluăm această activitate cât de curând posibil.