RE-CONNECT ROMANIA: transformarea afacerilor prin networking, marketing și vânzări

Vă voi povesti azi de o rețea de antreprenori români din care face parte și Eventia Experience, compania din spatele Podului lui Sfredeluș, RE-CONNECT ROMANIA. Bazele acestei rețele sunt așezate cu siguranță și încredere de Tatiana Tuță (TiA.N.A.).

În lumea antreprenoriatului, TiA.N.A., cu cei 8 ani de experiență în top management în cadrul unor publicații de renume din România, parte a trustului Medien Holding, și cei 9 ani dedicati antreprenoriatului propriu, se distinge ca o figură cheie în sprijinirea și dezvoltarea afacerilor. Cu o viziune orientată către marketing, networking și vânzări, TiA.N.A. devine catalizatorul transformării pentru antreprenorii și business-urile din România. Cu alte cuvinte, te pune față în față cu publicul tău țintă, îți pune la îndemână „uneltele” pentru construirea vadului comercial, îți asigură deschiderea către o lume vizibilă și, în același timp, îți arată cum să vinzi produsul/ serviciul pe care îl deții.

„Un antreprenor de succes înseamnă abilități de marketing și vânzări bine însușite. Un antreprenor de succes înseamnă perseverență, încredere și pași mici, făcuți tot timpul spre aceeași direcție. Pot spune că experiența mea din antreprenoriat m-a făcut mai puternică, mi-a testat limitele, m-a transformat într-o versiune mai bună. Sunt fondatorul unei agenții de marketing digital cunoscute din România, acolo unde transformăm business-uri pe bandă rulantă, acolo unde împachetăm servicii și produse în așa fel încât să creăm diferența care te duce spre vârf. Și cum mulți nu știu care este pasul următor, am fondat o comunitate de business – RE-CONNECT ROMANIA, acolo unde singurul nostru target este creșterea cifrei de afaceri a companiei tale, dar si transformarea contactelor in relatii. Și pentru că îmi sunt atât de dragi toate aceste lucruri, consider că împreună putem transforma business-ul într-unul funcțional, viabil, statornic, dar mai ales scalabil.”(TiA.N.A.).

În spatele succesului fiecărui antreprenor se află nu doar abilități individuale, ci și o rețea puternică de sprijin. Comunitatea RE-CONNECT ROMANIA oferă un spațiu sigur și propice pentru schimbul de idei, experiențe și resurse între antreprenori. Membrii au oportunitatea de a învăța unii de la alții, de a dezvolta parteneriate solide și de a accesa resursele necesare pentru a transforma și optimiza afacerile lor.

RE-CONNECT România – este grupul unde poți găsi suport ori de câte ori ai o problemă la care nu găsești soluții. Aici se conectează oameni, români – din țară, dar și de peste hotare. RE-CONNECT România este locul unde găsești laolaltă specialiști pentru business-ul tău, clădit în România! Este un grup de business networking care reunește astăzi peste 200 de oameni de afaceri din București, Piatra Neamț, Brașov, Caracal. În curând, vom ajunge în toate orașele mari ale țării.

Cu fiecare membru care se alătură, RE-CONNECT ROMANIA devine mai puternică, oferind un cadru benefic pentru creșterea și evoluția afacerilor românești. În data de 6 decembrie 2023, la Palatul Parlamentului, 1000 de antreprenori vor veni în blugi și teniși colorați, dar musai cu un motiv tradițional, pentru a petrece până seara târziu. Dans, voie bună, cânt românesc, colinde, dar și rubrica „𝐁𝐈𝐋𝐀𝐍𝐓” 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 – acolo unde câțiva speakeri cunoscuți ne vor spune povestea lor – toate acestea înseamnă România „1000”.
𝐍𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 î𝐧 𝐡𝐨𝐫ă ș𝐢 𝐯𝐨𝐦 𝐝𝐚𝐧𝐬𝐚 𝐩â𝐧ă 𝐬𝐞𝐚𝐫𝐚 𝐭â𝐫𝐳𝐢𝐮. Vino cu noi!

Te aștept cu bucurie să povestim în comentarii în Cafeneaua Părinților – comunitate online despre această rețea și să îți povestesc cum poți participa la întâlnirile și workshopurile noastre.

Elena Burlănescu

Formator Podul lui Sfredeluș