Ajută-mă să fac asta singur!

„Rădăcinile oricărei plante aleg dintre numeroasele substanțe ale solului doar pe acelea de care planta are nevoie.” – citat din Maria Montessori

Credem cu tărie în importanța educației timpurii pentru a pune fundamentele dezvoltării fizice și psihice sănătoase, ale dezvoltării sociale, spirituale și culturale complexe. Ceea ce învață copiii în primii ani reprezintă mai mult de jumătate decât vor învăța tot restul vieții.

Continuăm cu materiale educative noi și forțe proaspete seria activităților dezvoltate joia an de an. Scopul activităților este creșterea capacității de concentrare, deprinderea abilităților sociale și de relaționare, întărirea încrederii în forțele proprii și îmbunătățirea abilităților de comunicare, printr-o serie de activități relevante de la potrivire și sortare pănă la lectură de grup, dans și activități creative. Materialele didactice utilizate sunt atât materiale originale Montessori, cât și alte materiale dezvoltate intern, pe principiul DIY.

De ce să vii în pod? Ca să te inspiri, ca să-i oferi copilului tău posibilitatea de a experimenta un mediu nou și sigur alături de tine, să oferi creierului său stimulare pentru ca experiența primilor ani de viată să aibă un impact pozitiv pentru tot restul vieții.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 1-5 ani

Costuri:

lei50/ședință
lei180 /4 activități consecutive
lei480/3 luni consecutive

Vă rugăm să solicitați detalii pentru reduceri suplimentare în funcție de numărul abonamentelor întocmite.

Trainer: Ramona Marcoceanu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au familiile care frecventează deja activitățile din pod. Numărul de locuri este limitat. Pentru detalii și înscrieri, vă asteptăm pe: [email protected]