Ajută-mă să fac asta singur!

„Rădăcinile oricărei plante aleg dintre numeroasele substanțe ale solului doar pe acelea de care planta are nevoie.” – citat din Maria Montessori

Credem cu tărie în importanța educației timpurii pentru a pune fundamentele dezvoltării fizice și psihice sănătoase, ale dezvoltării sociale, spirituale și culturale complexe. Ceea ce învață copiii în primii ani reprezintă mai mult de jumătate decât vor învăța tot restul vieții.

Continuăm cu materiale educative noi și forțe proaspete seria activităților dezvoltate joia an de an. Scopul activităților este creșterea capacității de concentrare, deprinderea abilităților sociale și de relaționare, întărirea încrederii în forțele proprii și îmbunătățirea abilităților de comunicare, printr-o serie de activități relevante de la potrivire și sortare pănă la lectură de grup, dans și activități creative. Materialele didactice utilizate sunt atât materiale originale Montessori, cât și alte materiale dezvoltate intern, pe principiul DIY.

De ce să vii în pod? Ca să te inspiri, ca să-i oferi copilului tău posibilitatea de a experimenta un mediu nou și sigur alături de tine, să oferi creierului său stimulare pentru ca experiența primilor ani de viată să aibă un impact pozitiv pentru tot restul vieții.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 1-5 ani

Costuri:

lei50/ședință fixă
lei200/4 activități consecutive fixe
lei550/3 luni consecutive fixe

.

Trainer: Ramona Marcoceanu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au de fiecare dată familiile care au mai venit la activitățile din pod. Pentru abonamente se blochează locurile corespunzătoare în grupă. Numărul de locuri este limitat. În cazul în care nu puteți ajunge la o joacă programată, vă rugăm să anunțați și ora dvs va putea fi recuperată ulterior, în situația în care optați pentru varianta de abonament flexibil, la care se adaugă 10 lei/ ședință. În caz contrar, ora programată se va tăia din abonament. Accesul în incintă va fi permis numai persoanelor abonate, cu certificat verde digital de vaccinare și scanare termografică la intrare. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm pe: [email protected]