Joacă senzorială

Când ne gândim la joacă senzorială automat ne apar în față imagini cu copii jucându-se cu nisip, apă, argilă sau plastelină. Doar că acest tip de joc nu vizează doar atingerea, ci implica și celelalte simțuri. De exemplu, mirosul ascuțit de oțet implicat într-un experiment științific sau amestecul unor culori sau a unor texturi diferite vor fi foarte atragătoare pentru simțurile copilului. Oferindu-i șansa de a se juca cu diferite tipuri de texturi, gusturi și obiecte îl ajutăm pe copil să construiască noi modalități de a vorbi despre lume și să își îmbunătățească abilitățile fine și motorii. Joaca senzorială are totodată un efect calmant, înlesnindu-le copiilor posibilitățile de a trece peste unele stări de disconfort cum ar fi plictiseala, neliniștea sau stări de agitație.

Vă așteptăm, ca și până acum, să intrați cu noi în această aventură a explorării senzoriale: să vedem, să mirosim, să pipaim, să gustăm, să sărim, să ne rostogolim, să apucăm, să insirăm, să tăiem, să lipim, să mototolim……. SĂ NE JUCĂM cu prieteni noi.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe

Vârsta recomandată: 1-5 ani

lei50/ședință
lei180/4 activități consecutive
lei480/3 luni consecutive

Vă rugăm să solicitați detalii pentru reduceri suplimentare în funcție de numărul abonamentelor întocmite și de tipul acestora.

Trainer: Ramona Marcoceanu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au familiile care frecventează deja activitățile din pod. Numărul de locuri este limitat. Numărul de locuri este limitat. Pentru detalii și înscrieri, vă asteptăm pe: [email protected]