Joacă senzorială

Când ne gândim la joacă senzorială automat ne apar în față imagini cu copii jucându-se cu nisip, apă, argilă sau plastelină. Doar că acest tip de joc nu vizează doar atingerea, ci implica și celelalte simțuri. De exemplu, mirosul ascuțit de oțet implicat într-un experiment științific sau amestecul unor culori sau a unor texturi diferite vor fi foarte atragătoare pentru simțurile copilului. Oferindu-i șansa de a se juca cu diferite tipuri de texturi, gusturi și obiecte îl ajutăm pe copil să construiască noi modalități de a vorbi despre lume și să își îmbunătățească abilitățile fine și motorii. Joaca senzorială are totodată un efect calmant, înlesnindu-le copiilor posibilitățile de a trece peste unele stări de disconfort cum ar fi plictiseala, neliniștea sau stări de agitație.

Vă așteptăm, ca și până acum, să intrați cu noi în această aventură a explorării senzoriale: să vedem, să mirosim, să pipaim, să gustăm, să sărim, să ne rostogolim, să apucăm, să insirăm, să tăiem, să lipim, să mototolim……. SĂ NE JUCĂM cu prieteni noi.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe – programul actualizat va fi consultat pe pagina de Facebook: Podul lui Sfredelus – Povesti de jucat si jocuri de povestit.

Vârsta recomandată: 1-5 ani

lei90/ședință
lei320/4 activități consecutive fixe
lei930/3 luni consecutive fixe

.

Trainer: Elena Burlănescu

Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au de fiecare dată familiile care au mai venit la activitățile din pod. Pentru abonamente se blochează locurile corespunzătoare în grupă. Deblocarea locului din grupă, respectiv perioadele de pauză este important să se comunice. Numărul de locuri este limitat. În cazul în care nu puteți ajunge la o joacă programată, vă rugăm să anunțați cu minim 24 de ore înainte și ora dvs va putea fi recuperată ulterior. În caz contrar, ora programată se va tăia din abonament. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm cu un mesaj prin WhatsApp la 0755 11 55 36.

Podul lui Sfredeluș – povești de jucat și jocuri de povestit este un proiect inițiat de Asociația Lira Projects, organizație non-guvernamentală a părinților informați, conștienți și curajoși.